ЛЕГО дружење

Smart Slider with ID: 2 „ЛЕГО” дружење Мисијата за евангелизација на деца одржа неколку „ЛЕГО“ клубови за време на зимскиот распуст. Клубови кои се одржаа во Скопје беа исполнети со креативност…