Заврши „ЛЕГО” дружењето во Кавадарци

Smart Slider with ID: 2 Заврши „ЛЕГО” дружењето во Кавадарци „Здружени сите заедно” и МЕД во Македонија  одржаa дводневен „ЛЕГО“ клуб во Кавадарци.За време на ЛЕГО дружењето во Кавадарци дојдоа…