МЕД кампови 2021

Smart Slider with ID: 2 МЕД кампови 2021 Почитувани,  Летото наближува, а со него и времето во кое вообичаено досега се одржуваа летните кампови на Мисијата за евангелизација на деца…

Каде припаѓаш?

Smart Slider with ID: 2 Каде припаѓаш? Пронајди се себеси во личностите кои беа сведоци за првиот Велигден.https://www.youtube.com/watch?v=xXVOltEIfukповрзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на…

Правило и погрешно

Smart Slider with ID: 2 Правилно & Погрешно Ново! Ново! Ново!Нов курс за деца на КЛИПhttps://detskokatce.mk/„Правилно & Погрешно“Знаеш ли како можеш да направиш разлика помеѓу тоа што е ПРАВИЛНО а…