Пријави за МЕД кампови

Smart Slider with ID: 2 Пријави за МЕД кампови Овде можете да ги преземете пријавите за детскиот и тинејџерскиот камп.Испечатената (само делот што се пополнува) и пополнета пријава, заедно со…

Летни МЕД кампови ОХРИД 2022

Smart Slider with ID: 2 Летни МЕД кампови ОХРИД 2022 Дојди, види и почувствувај ги Божјите убавини на Охридското Езеро. Запознавање со библиски вистиниДуховен растГрадење на самодовербаАвантура и забава!Пријателство и социјални…

Радио 7

Smart Slider with ID: 2 Радио 7 Радио 7 е радио на богати содржини чија фреквенција се протега низ градовите Гостивар, Тетово и дел од Скопје. Со своја програма, придонес…

1000+

Smart Slider with ID: 2 1000+ Повеќе од 70 волонтери се вклучија во проектот „Божиќ заедно“ и ја пренесоа Радосната вест за раѓањето на Спасителот. https://youtu.be/Fuycq-4JpdYповрзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот…

Библиска апликација за деца

Smart Slider with ID: 2 Библиска апликација за деца Интересна и интерактивна, богата со игри и најважно со поуки е апликацијата „The Bible app for kids“ која е достапна и…

Annual concert

Smart Slider with ID: 1 Concert of the choir "Angelski Glas" Child Evangelism Fellowship in Macedonia invites you to the annual concert of the children's choir "Angelski Glas". The concert…

Аудиција за хор

Smart Slider with ID: 2 Пополнете ги полињата од прашалникот и станете дел од оваа аудиција. поврзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца…

Happy holidays

Smart Slider with ID: 1 Happy Holidays We wish you a Merry Christmas and a blessed New Year 2019.Let us all together in the New Year be motivated to reached…

LEGO friendship

Smart Slider with ID: 1 "LEGO" friendship Child Evangelical Fellowship held several "LEGO" clubs during the winter holidays.Clubs that were held in Skopje were filled with creativity and friendship."The Life…