Квиз 1

Smart Slider with ID: 2 КВИЗ ЗА ЛЕКЦИЈА 1 поврзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и…

е-Неделно училиште

Smart Slider with ID: 2 Е-НЕДЕЛНО УЧИЛИШТЕ ВИДЕА КВИЗ поврзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и…

Растење со Бог

Smart Slider with ID: 2 Растење со Бог За да растат, на растенијата им е потребна вода. Пронајди што ти е потребно тебе за да растеш.12 нови, возбудливи лекции кои…

Испрати слика

Smart Slider with ID: 2 Испрати ни слика! Каде можам да најдам: Фото галерија Библиски лекции Онлајн камп видеа поврзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за…

Јона

Smart Slider with ID: 2 Јона Јона е висински човек кој вистински искусил, како е да си 3 дена во утробата на една голем риба. Зашто се нашол таму ќе…

Специјално ветување

Smart Slider with ID: 2 Специјално ветување Специјално ветување, збор полн со изненадувања. Какво беше тоа ветување дадено од Бог и за кого е наменето ќе откриете гледајќи ја вистинската…

Мадугу

Smart Slider with ID: 2 Мадугу      Дали знаете дека постои книга која нема зборови. Нејзините страници содржат неколку бои: златна, бела, црна и црвена боја кои разкажуваат за…

Жито или плевел

Smart Slider with ID: 2 Жито или плевел? Нов анимиран расказ од Библијата што ќе им помогне на децата да научат нешто повеќе за Бог и неговата милост.Расказот е наравен…

Зошто го славиме Велигден

Smart Slider with ID: 2 Зошто го славиме Велигден Зошто луѓето ја слават Исусовата смрт? Да се слави раѓањето на Исус од оние кои Го сакаат некако има смисла, но зошто…

Велигденска лекција

Smart Slider with ID: 2 Велигденска лекција    Секој од нас носи прекрасни спомени од неделните велигденски утра, а поздравот:„Христос воскресна, навистина воскресна” носи радост во срцата на секој со…