banner1

„Така и вашиот Отец небесен не сака да загине ниедно од овие, маливе."
Матеј 18:14

banner1
group-of-children

„Одете по целиот свет и проповедајте им ја
Радосната вест на сите луѓе!" Марко 16:15

group-of-children
previous arrow
next arrow

Библиска апликација за деца

Интересна и интерактивна, богата со игри и најважно со поуки е апликацијата „The Bible app for kids“ која е достапна и на македонски јазик.

Симнувајќи ја апликацијата на Вашиот телефон, таблет или компјутер им овозможувате на најмладите од рана возраст да се воведат во верата на нашиот Бог.

 „Библија за деца“ содржи 41 библиски раскази, а наменета е за деца од 2 до 10 години.

Оваа апликација е неверојатно корисна алатка. Ќе го задржи вниманието на децата, а со сигурност ќе измами насмевки на родителите, кои пак ќе се запознаат и ќе го продлабочат своето знаење на клучните настани од Библијата.

 

поврзани

ТЕМИ

МЕД ВИДЕО

street-signage-board-with-youtube-logo-blurred-office-center-and-walking-people-background-editorial-3d-rendering-4k_sos6tz4ox_thumbnail-full01

Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и забавна содржина.

Галеријата на МЕД е многу повеќе од слики таа крие сеќавања, пријателства, но и научени животни лекции.

8a6899b84eca44e3a7f9c136a718f0c9-th-960x500

МЕД СЛИКИ

Мисијата за евангелизација на деца ® е најголемата мисија на светот чие служење е ексклузивно усмерено кон децата. Секоја година МЕД достигнува над 9 милиони деца по целиот свет, во повеќе од 160 земји. Со нашите специјализирани служења, поуки и материјали за подготовка, ние се обидуваме да ја исполниме „Големата Заповед“. Мисијата за евaнгелизација на деца ја пренесува вистината на Божјото Слово низ целиот свет. Во Република Македонија МЕД е воспоставена во 1990 година.

Булевар АСНОМ 60-1-5 Скопје 1000

Република Македонија

02 24 32 600

МЕД Македонија © 2011-2018
Сите права задржани