Летни кампови

Кампови, лето, вода дружење со врсници исполнето со многу радост. Биди и ти дел од радоста која ја носат камповите во кои ќе научиш повеќе за Создателот на светот, ќе стекнеш вештини како да се справиш со предизвиците во твојот живот.
Камповите почнуваат од 25 јуни до 1 јули за тинејџери на возраст од 13-17 год.

Од 1 до 6 јули за деца на возраст од 7-12 год.

Дојди биди дел од радоста.

поврзани

ТЕМИ

МЕД ВИДЕО

Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и забавна содржина.

Галеријата на МЕД е многу повеќе од слики таа крие сеќавања, пријателства, но и научени животни лекции.

МЕД СЛИКИ

Мисијата за евангелизација на деца ® е најголемата мисија на светот чие служење е ексклузивно усмерено кон децата. Секоја година МЕД достигнува над 9 милиони деца по целиот свет, во повеќе од 160 земји. Со нашите специјализирани служења, поуки и материјали за подготовка, ние се обидуваме да ја исполниме „Големата Заповед“. Мисијата за евaнгелизација на деца ја пренесува вистината на Божјото Слово низ целиот свет. Во Република Македонија МЕД е воспоставена во 1990 година.

Булевар АСНОМ 60-1-5 Скопје 1000

Република Македонија

02 24 32 600

МЕД Македонија © 2011-2018
Сите права задржани