banner1

„Така и вашиот Отец небесен не сака да загине ниедно од овие, маливе."
Матеј 18:14

banner1
Logo mladi idstazuvaci 1
Logo mladi idstazuvaci 1
previous arrow
next arrow

Летни МЕД кампови ОХРИД 2022

Дојди, види и почувствувај ги Божјите убавини на Охридското Езеро.

 

Запознавање со библиски вистини

Духовен раст

Градење на самодоверба

Авантура и забава!

Пријателство и социјални вештини

Физичка активност

Независност и животни вештини

Развој на идентитет

Градење на карактер

Не чекај!

Пријави се сега за еден од камповите!

Бројот на учесници е ограничен!

За безбедноста на камперите се грижат обучени волонтери.

 

Цената на транспортот од Скопје/Струмица до Охрид и назад ја плаќа организаторот (МЕД).

Цена на тинејџерски камп: 5700 денари.

Цена на детскиот камп: 4800 денари.

поврзани

ТЕМИ

МЕД ВИДЕО

Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и забавна содржина.

Галеријата на МЕД е многу повеќе од слики таа крие сеќавања, пријателства, но и научени животни лекции.

МЕД СЛИКИ

Мисијата за евангелизација на деца ® е најголемата мисија на светот чие служење е ексклузивно усмерено кон децата. Секоја година МЕД достигнува над 9 милиони деца по целиот свет, во повеќе од 160 земји. Со нашите специјализирани служења, поуки и материјали за подготовка, ние се обидуваме да ја исполниме „Големата Заповед“. Мисијата за евaнгелизација на деца ја пренесува вистината на Божјото Слово низ целиот свет. Во Република Македонија МЕД е воспоставена во 1990 година.

Булевар АСНОМ 60-1-5 Скопје 1000

Република Македонија

02 24 32 600

МЕД Македонија © 2011-2022
Сите права задржани