Нова Велигденска лекција

Во новата Велигденска лекција децата ќе можат, истражувајќи како детективи 
да ја откријат причината за смртта на Господ Исус Христос.
 
Лекцијата ги содржи сите потребни материјали, а нагледните помагала се наоѓаат 
во секој дом.
Во самата лекција имате многу додатоци кои ќе ви помогнат, Вам и на децата 
полесно да откриете Кој (и зошто) го направи тоа?
 
Покана за Велигденски Клуб Беџ за секое дете (Таен агент),  Детективска игра 
(за мали и поголеми), Стих за учење напамет, Велигденски јајца, 
Мал стих (потсетник) за секое дете,  Детективски активности (работа) на час.
 

За повеќе информации СЛОБОДНО контактирајте не!

Канцеларија Скопје
02 24 32 600
070 25 25 31
070 26 86 31
 
Канцеларија Струмица
034 32 85 08
070 37 41 43

поврзани

ТЕМИ

МЕД ВИДЕО

Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и забавна содржина.

Галеријата на МЕД е многу повеќе од слики таа крие сеќавања, пријателства, но и научени животни лекции.

МЕД СЛИКИ

Мисијата за евангелизација на деца ® е најголемата мисија на светот чие служење е ексклузивно усмерено кон децата. Секоја година МЕД достигнува над 9 милиони деца по целиот свет, во повеќе од 160 земји. Со нашите специјализирани служења, поуки и материјали за подготовка, ние се обидуваме да ја исполниме „Големата Заповед“. Мисијата за евaнгелизација на деца ја пренесува вистината на Божјото Слово низ целиот свет. Во Република Македонија МЕД е воспоставена во 1990 година.

Булевар АСНОМ 60-1-5 Скопје 1000

Република Македонија

02 24 32 600

МЕД Македонија © 2011-2018
Сите права задржани