banner1

„Така и вашиот Отец небесен не сака да загине ниедно од овие, маливе."
Матеј 18:14

banner1
group-of-children

„Одете по целиот свет и проповедајте им ја
Радосната вест на сите луѓе!" Марко 16:15

group-of-children
previous arrow
next arrow

Специјално ветување

Оваа книга е наменета за почетници во читањето, дизајнирана во неа заедно да уживате и вие и вашето дете. Читањето заедно со малечките деца е од витална важност за нивниот развој. Читањето ви дава совршена можност да поминете квалитетно време со вашето дете.

Уште поважно, се надеваме дека преку оваа книга, вие и вашето дете ќе дознаете повеќе за Бог и за пораката запишана во Неговата книга, Библијата која може да менува животи.

„Специјално ветување“ е наменета да се дели на родители и деца и доколку сакате да добиете примероци од неа, контактирајте не.

поврзани

ТЕМИ

МЕД ВИДЕО

Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и забавна содржина.

Галеријата на МЕД е многу повеќе од слики таа крие сеќавања, пријателства, но и научени животни лекции.

МЕД СЛИКИ

Мисијата за евангелизација на деца ® е најголемата мисија на светот чие служење е ексклузивно усмерено кон децата. Секоја година МЕД достигнува над 9 милиони деца по целиот свет, во повеќе од 160 земји. Со нашите специјализирани служења, поуки и материјали за подготовка, ние се обидуваме да ја исполниме „Големата Заповед“. Мисијата за евaнгелизација на деца ја пренесува вистината на Божјото Слово низ целиот свет. Во Република Македонија МЕД е воспоставена во 1990 година.

Булевар АСНОМ 60-1-5 Скопје 1000

Република Македонија

02 24 32 600

МЕД Македонија © 2011-2022
Сите права задржани