Ангелски глас

Smart Slider with ID: 2 „Ангелски глас“ Настап на детскиот хор „Ангелски глас“ на утринската програма на МТВ.Ова е втор настап на детскиот хор на МТВ и радосни сме што…

Среќни празници

Smart Slider with ID: 2 Среќни празници Ви посакуваме среќни Божиќни празници и благословена Нова 2019 година. Нека во новата година сите заедно бидеме мотивирани на повеќе деца да им ја…

Божиќна лекција

Smart Slider with ID: 2 Нова Божиќна лекција поврзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и забавна…

7 Ноември

Smart Slider with ID: 2 Меѓународен ден на молитва Секоја година, за Меѓународниот ден на  молитвата (7 ноември), христијаните низ целиот свет се здружуваат во солидарност со верниците кои ја…

Ленти кампови

Smart Slider with ID: 2 Летни кампови Кампови, лето, вода дружење со врсници исполнето со многу радост. Биди и ти дел од радоста која ја носат камповите во кои ќе…

Библија на сите јазици

Smart Slider with ID: 2 Библија на сите јазици Животот на човек со визија, основачот на Wyclife Bible translators,  Вилијам Камерун Таунсенд.Вистински расказ за човек кој направил многу за човештвото!Датум…

25 години МЕД кампови

Smart Slider with ID: 2 25 години МЕД кампови 25 години МЕД кампови.25 години сеќавања.25 години пријателства.25 години научени животни лекции од Библијата.Оваа година МЕД во Македонија слави 25 години…