Божиќна лекција

Smart Slider with ID: 2 Нова Божиќна лекција поврзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и забавна…

7 Ноември

Smart Slider with ID: 2 Меѓународен ден на молитва Секоја година, за Меѓународниот ден на  молитвата (7 ноември), христијаните низ целиот свет се здружуваат во солидарност со верниците кои ја…