Ангелски глас

Smart Slider with ID: 2 „Ангелски глас“ Настап на детскиот хор „Ангелски глас“ на утринската програма на МТВ.Ова е втор настап на детскиот хор на МТВ и радосни сме што…

Среќни празници

Smart Slider with ID: 2 Среќни празници Ви посакуваме среќни Божиќни празници и благословена Нова 2019 година. Нека во новата година сите заедно бидеме мотивирани на повеќе деца да им ја…