Скриената страна на Божиќ

Smart Slider with ID: 2 Скриената страна на Божиќ Интерактивно откриј некои важни сокриени нешта поврзани со првиот Божиќ. Повелете дојдете на детскиот настан на 21 декември во простоеиите на…

Prekrasen Bozik

Smart Slider with ID: 2 Прекрасен Божиќ Нешта што можат да направат Божиќ да биде прекрасен . Мед Македонија нуди комплет материјал за споделување на божиќната порака со децата во…

Заврши „ЛЕГО” дружењето во Кавадарци

Smart Slider with ID: 2 Заврши „ЛЕГО” дружењето во Кавадарци „Здружени сите заедно” и МЕД во Македонија  одржаa дводневен „ЛЕГО“ клуб во Кавадарци.За време на ЛЕГО дружењето во Кавадарци дојдоа…

Лето ЛЕГО

Smart Slider with ID: 2 Дводневно „ЛЕГО” дружење во Кавадарци „Здружени сите заедно” и МЕД во Македонија планираат да одржат „ЛЕГО“ клуб во Кавадарци за време на летниот распуст (24-25…

МЕД кампови лето 2019

Smart Slider with ID: 2 МЕД кампови лето 2019 Благодарни сме на Господ за 67 деца и 45 тинејџери кои беа дел од МЕД камповите. Поуките, тивкото време, сите поуки од…

Одржан завршниот концерт

Smart Slider with ID: 2 Одржан концертот на хорот „Ангелски глас” Детскиот хор „Ангелски глас”, успешно го одржа завршниот концерт за учебната 2018/ 2019 година.Концертот се одржа во салата на…

Annual concert

Smart Slider with ID: 1 Concert of the choir "Angelski Glas" Child Evangelism Fellowship in Macedonia invites you to the annual concert of the children's choir "Angelski Glas". The concert…

Завршен концерт

Smart Slider with ID: 2 Концерт на хорот „Ангелски глас” Детскиот хор „Ангелски глас” на 11 мај 2019 година ќе одржи завршен концерт. Настанот ќе се одржи во хорската концертна…

Нова Велигденска лекција

Smart Slider with ID: 2 Нова Велигденска лекција Во новата Велигденска лекција децата ќе можат, истражувајќи како детективи да ја откријат причината за смртта на Господ Исус Христос. Лекцијата ги содржи сите…