Одржан завршниот концерт

Smart Slider with ID: 2 Одржан концертот на хорот „Ангелски глас” Детскиот хор „Ангелски глас”, успешно го одржа завршниот концерт за учебната 2018/ 2019 година.Концертот се одржа во салата на…