Лето ЛЕГО

Smart Slider with ID: 2 Дводневно „ЛЕГО” дружење во Кавадарци „Здружени сите заедно” и МЕД во Македонија планираат да одржат „ЛЕГО“ клуб во Кавадарци за време на летниот распуст (24-25…

МЕД кампови лето 2019

Smart Slider with ID: 2 МЕД кампови лето 2019 Благодарни сме на Господ за 67 деца и 45 тинејџери кои беа дел од МЕД камповите. Поуките, тивкото време, сите поуки од…