Ресурси за Божиќ

Smart Slider with ID: 2 Ресурси за Божиќ Погледнете ги нашите ресурси кои ќе ви помогнат во вашите поуки за Божиќ пред децата.  Достапни се божиќни лекции, рачни работи и…

Секојдневно читање

Smart Slider with ID: 2 Секојдневно читање Времето што го поминуваш со своите пријатели е многу важно, зар не?!Времето кое (ќе) го поминуваш со Бог е непроценливо!Не пропуштај и имај…

Квиз 5

Smart Slider with ID: 2 КВИЗ ЗА ЛЕКЦИЈА 5 поврзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и…

Квиз 4

Smart Slider with ID: 2 КВИЗ ЗА ЛЕКЦИЈА 4 поврзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и…

Квиз 3

Smart Slider with ID: 2 КВИЗ ЗА ЛЕКЦИЈА 3 поврзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и…

Квиз 2

Smart Slider with ID: 2 КВИЗ ЗА ЛЕКЦИЈА 2 поврзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и…

Квиз 1

Smart Slider with ID: 2 КВИЗ ЗА ЛЕКЦИЈА 1 поврзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и…

е-Неделно училиште

Smart Slider with ID: 2 Е-НЕДЕЛНО УЧИЛИШТЕ ВИДЕА КВИЗ поврзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и…

Растење со Бог

Smart Slider with ID: 2 Растење со Бог За да растат, на растенијата им е потребна вода. Пронајди што ти е потребно тебе за да растеш.12 нови, возбудливи лекции кои…

Испрати слика

Smart Slider with ID: 2 Испрати ни слика! Каде можам да најдам: Фото галерија Библиски лекции Онлајн камп видеа поврзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за…