Мадугу

Smart Slider with ID: 2 Мадугу      Дали знаете дека постои книга која нема зборови. Нејзините страници содржат неколку бои: златна, бела, црна и црвена боја кои разкажуваат за…

Жито или плевел

Smart Slider with ID: 2 Жито или плевел? Нов анимиран расказ од Библијата што ќе им помогне на децата да научат нешто повеќе за Бог и неговата милост.Расказот е наравен…

Зошто го славиме Велигден

Smart Slider with ID: 2 Зошто го славиме Велигден Зошто луѓето ја слават Исусовата смрт? Да се слави раѓањето на Исус од оние кои Го сакаат некако има смисла, но зошто…

Велигденска лекција

Smart Slider with ID: 2 Велигденска лекција    Секој од нас носи прекрасни спомени од неделните велигденски утра, а поздравот:„Христос воскресна, навистина воскресна” носи радост во срцата на секој со…