Летни МЕД кампови ОХРИД 2022

Smart Slider with ID: 2 Летни МЕД кампови ОХРИД 2022 Дојди, види и почувствувај ги Божјите убавини на Охридското Езеро. Запознавање со библиски вистиниДуховен растГрадење на самодовербаАвантура и забава!Пријателство и социјални…

Радио 7

Smart Slider with ID: 2 Радио 7 Радио 7 е радио на богати содржини чија фреквенција се протега низ градовите Гостивар, Тетово и дел од Скопје. Со своја програма, придонес…

1000+

Smart Slider with ID: 2 1000+ Повеќе од 70 волонтери се вклучија во проектот „Божиќ заедно“ и ја пренесоа Радосната вест за раѓањето на Спасителот. https://youtu.be/Fuycq-4JpdYповрзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот…