7 Ноември

Smart Slider with ID: 2 Меѓународен ден на молитва Секоја година, за Меѓународниот ден на  молитвата (7 ноември), христијаните низ целиот свет се здружуваат во солидарност со верниците кои ја…

Библија на сите јазици

Smart Slider with ID: 2 Библија на сите јазици Животот на човек со визија, основачот на Wyclife Bible translators,  Вилијам Камерун Таунсенд.Вистински расказ за човек кој направил многу за човештвото!Датум…

25 години МЕД кампови

Smart Slider with ID: 2 25 години МЕД кампови 25 години МЕД кампови.25 години сеќавања.25 години пријателства.25 години научени животни лекции од Библијата.Оваа година МЕД во Македонија слави 25 години…