МЕД кампови 2021

Smart Slider with ID: 2 МЕД кампови 2021 Почитувани,  Летото наближува, а со него и времето во кое вообичаено досега се одржуваа летните кампови на Мисијата за евангелизација на деца…

Каде припаѓаш?

Smart Slider with ID: 2 Каде припаѓаш? Пронајди се себеси во личностите кои беа сведоци за првиот Велигден.https://www.youtube.com/watch?v=xXVOltEIfukповрзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на…

Правило и погрешно

Smart Slider with ID: 2 Правилно & Погрешно Ново! Ново! Ново!Нов курс за деца на КЛИПhttps://detskokatce.mk/„Правилно & Погрешно“Знаеш ли како можеш да направиш разлика помеѓу тоа што е ПРАВИЛНО а…

Ресурси за Божиќ

Smart Slider with ID: 2 Ресурси за Божиќ Погледнете ги нашите ресурси кои ќе ви помогнат во вашите поуки за Божиќ пред децата.  Достапни се божиќни лекции, рачни работи и…

Секојдневно читање

Smart Slider with ID: 2 Секојдневно читање Времето што го поминуваш со своите пријатели е многу важно, зар не?!Времето кое (ќе) го поминуваш со Бог е непроценливо!Не пропуштај и имај…

Квиз 5

Smart Slider with ID: 2 КВИЗ ЗА ЛЕКЦИЈА 5 поврзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и…

Квиз 4

Smart Slider with ID: 2 КВИЗ ЗА ЛЕКЦИЈА 4 поврзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и…

Квиз 3

Smart Slider with ID: 2 КВИЗ ЗА ЛЕКЦИЈА 3 поврзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и…

Квиз 2

Smart Slider with ID: 2 КВИЗ ЗА ЛЕКЦИЈА 2 поврзани ТЕМИ МЕД ВИДЕО Youtube каналот (МЕД Македонија) на Мисијата за евангелизација на деца содржи повеќе видео материјали со поучна и…